Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Π.Κ.Θ 2013/ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ Κ.Π.ΤΡΙΑΔΙΟΥ

 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Π.Κ.Θ 2013
ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ Κ.Π ΤΡΙΑΔΙΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ
 

 
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2013
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ/ 27-31 ΜΑΪΟΥ 2013







 





Αμαλία Ευαγγελοπούλου
Εικαστικά Παιδιών Τριαδίου
 
H Αμαλία Ευαγγελοπούλου γεννήθηκε στη Λάρισα το 1980. Είναι απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών Λιμόζ-Ομπυσσόν (Ecole Nationale des Beaux-Arts Limoges-Aubusson) στη Γαλλία.Συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις στη Γαλλία και στην Ελλάδα. Από το 2005διδάσκει εικαστικά στα Πολιτιστικά Κέντρα του Δήμου Θέρμης. Επίσης, έχει διδάξει σχέδιο, ιστορία τέχνης και οπτική επικοινωνία στην ιδιωτική σχολή Intergraphics. Μαθητές της έχουν πάρει μέρος σε παννελήνιους διαγωνισμούς, ενώ έχουν διακριθεί από την Ακαδημία και το Μουσείο Παιδικής Τέχνης για τη συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σύγχρονης Παιδικής Ζωγραφικής το 2008.
Σχόλιο της καθηγήτριας
Σκοπός του εικαστικού μας μαθήματος είναι να κατανοήσουν τα παιδιά την τέχνη, έτσι ώστε να ανακαλύψουν τη σημασία της. Αυτό γίνεται μέσα από μία καλλιτεχνική αγωγή, που χρησιμοποιεί ποικιλία υλικών: χρώμα, μολύβι, κάρβουνο, ανακυκλώσιμα υλικά και οτιδήποτε υλικό μπορεί να βοηθήσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα.
 
Ας φτιάξουμε λοιπόν,όμορφες εικόνες, τοπία, προσωπογραφίες, τρελές γραμμές και ο καθένας με τον δικό του τρόπο ας βάλει μία διαφορετική πινελιά με φαντασία και έμπνευση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: