Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ/ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΛΙΑ-ΘΩΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 

                                              
ΕΚΘΕΣΗ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

 
 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΩΜΑ     
          

 
 
    
ΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
 
 
 
Εγκαίνια Έκθεσης
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016  Ώρα 19:00 μ.μ
Διάρκεια Έκθεσης
Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΕΩΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ





























































 
 
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΩΜΑ
Η κ.Θωμά καλλιτεχνική φύση,αξιοποιεί και ομορφαίνει την καθημερινότητα της, δημιουργώντας καλόγουστα χειροποίητα έργα. Στοιχεία έμπνευσης της, η φύση και οι ομορφιές της. Τα υλικά της απλά, που όμως στα χέρια της, αλλάζουν μορφή και γίνονται μικρά αριστουργήματα! Διαχρονικά καλλιτεχνήματα για να στολίσουν κάθε χώρο και να  αλλάξουν την διάθεση σας. Θαυμάστε τα!


ΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Σε νεαρή ηλικία παρακολούθησε μαθήματα σχεδίου, φωτογραφίας ,χαλκογραφίας ,ζωγραφικής εφαρμοσμένης σε γυαλί(βιτρώ) και σε ύφασμα με κερί(μπατίκ) λαμβάνοντας μέρος σε ανάλογες εκθέσεις.
Η ενασχόληση της με τη χειροτεχνία ξεκίνησε όταν απέκτησε δική της οικογένεια. Ανακαλύπτοντας τον "μικρόκοσμο" της οικογένειάς της ,γεννήθηκαν καινούργιες & πρωτότυπες ιδέες.
Πηγή έμπνευσης των έργων είναι η συναναστροφή με τα παιδιά, η ανταλλαγή ιδεών & απόψεων , καθώς και τα βιβλία , οι ιστορίες και οι ταινίες που απευθύνονται σε μικρά και μεγάλα παιδιά . Όλα τα παραπάνω είναι σημαντικά και απαραίτητα για να διατηρείται η φαντασία ενεργή και να δημιουργεί εικόνες, οι οποίες αποτυπώνονται πάνω σε ποικίλα υλικά όπως χαρτόνι, τσόχα, γυαλί, ύφασμα, κουμπιά, κ.α., με το τελικό αποτέλεσμα να εκφράζει και να αντανακλά την όμορφη ψυχή και το χαμόγελο ενός παιδιού  ΄ του παιδιού που όλοι έχουμε μέσα μας.
   



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: